Güçlü bir araç filonuz var ancak masraflarını ve güzergahını tam manası ile takip etmekte zorlanıyor musunuz? Firmamızın sizlere sunacağı güzel bir teklifi var. Daha önce duyduğunuz ya da sizleri tam olarak ikna etmeyen takip yöntemleri olmuştur. Ancak firmamızın sizlere sunduğu araç takip sistemleri ile araçlarınızı ve çalışanlarınızı kolayca takip altında tutarak hem güvenilirliklerini sağlayacak hem de güzergah, kilometre ve yakıt takibi yakarak tasarrufa gidecek ve gereksiz masrafları ödemek zorunda kalmayacaksınız. Araç takip sistemleri hem bireysel kullandığınız otomobillerinizde hem de taksi, otobüs,  rant a car, servis, iş makinaları gibi araçların takibini kolaylaştıran bir sistemdir

Araç takip sistemi  büyük ya da küçük bütün araçların kullanımı için uygun bir sistem olup cep telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan harita üzerinden kolaylıkla takip edebileceğiniz bir sistemdir. Araç takip sistemleri ile gasp, hırsızlık gibi olaylarında önüne geçerek hem can hem de mal kaybını en aza indirmeyi amaçlamıştır. Araç takip sistemleri yukarıda da bahsettiğimiz üzere bütün araçlarda kullanılabilmektedir. Araç takip sistemlerinde genelden özele bir anlatım yapmak gerekirse rent a car araç takip sistemlerinden bahsedelim. Rent a car araç takip sistemleri araç kiralama hizmeti veren firmaların araçlarının takiplerini kolay bir şekilde ve müşterisine hissettirmeden yapabilmesini sağlar. Böylece araçlar herhangi bir hırsızlık, gasp gibi olaylara karşı anlık müdahale imkanı sağlamaktadır.

Araç takip sistemleri hizmeti sunan firmamızın rent a car firmaları için sunduğu araç takip sistemleri ile  kiraya verdikleri araçların hızının takibini kontrol etmesini salar böylece gelebilecek hız sınırı ihlali ile ilgili cezalarda aracı kiralayan kişilerin bilgilerini kolayca takip edip araç cezalarını bireylere yönlendirebilir. Rent a car firmalarına giden bilgiler arasında kontak açma kapama bilgileri, araçların konum bilgileri anında iletilir. Böylece araçlarının nerede olduğu kolay bir şekilde takip edilir. Bunun dışında araçların ne kadar süre rölantide bekletildiği, kilometre raporu bilgileri ulaştırılır. Geniş bir araç filosuna sahip bir rent a car firmasının araç bakım zamanını kontrolünde de ölçümlendirme yaparak işleri kolaylaştırıyoruz.