NOTARAD, yaşam alanlarınız için çağdaş ve dekoratif tasarımları ile göz dolduracak ve ısınma ihtiyaçlarınızı karşılayacak Alüminyum Radyatör ve Alüminyum Döküm radyatörleri sizler için üretiyor.

Radyatör ithalat, ihracat ve üretimini gerçekleştiren NOTARAD; sektöründe yeniliklere öncülük ediyor. NOTARAD, İtalya’dan özel olarak ithal ettiği Alüminyum Döküm Radyatörlerin ana bayisi olmasının yanı sıra, Türkiye ve Dünya’da ilk kez kendi tesislerinde ürettiği 55 Eksen ‘’NR ONE’’ ve ‘’NR2’’ isimli Alüminyum Döküm Radyatörler ile alanında dev bir başarıya imza atıyor.

2016’da çalışmalarına başlanan ve 2017 itibari ile piyasaya sunulan 55 Eksen Alüminyum Döküm Radyatörler;  radyatör tesisatlarında birçok kolaylığı beraberinde getirirken; kırma ve dökme işlemiyle uğraştırmadan montaj yapılabilecek, uzun kullanım ömrü, yüksek ısı verimi ve dekoratif görüntüleri ile ısı sektörüne yeni bir soluk getiriyor.

NOTARAD, Alüminyum Radyatör ve Alüminyum Döküm Radyatör’lerin yanında, banyolarınızın ısı ihtiyacını karşılayacak birbirinden şık Alüminyum Havlupan’ların da üretimini gerçekleştiriyor.

Alışılagelen radyatörlerin yanında birçok avantaj sunan Alüminyum Radyatör ve Alüminyum Döküm Radyatörler yüksek ısı verimliliği ve şık tasarımlarının yanında, az miktarda su ile çalışma ve kolay ısınma geç soğuma prensibi sayesinde ısınma maliyetlerini %30-35 arasında düşürür ve tasarruf ettirir. Aynı zamanda hafif olması sebebi ile binaların statik yükünü azaltır, montaj kolaylığı, sağlamlığı ve uzun kullanım ömrü sayesinde konforlu bir kullanım sağlar.

Isı test raporları akredite kuruluşlarca onaylı ve tüm dünyada kabul gören ısı değerlerine sahip NOTARAD Alüminyum Radyatör ve Alüminyum Döküm Radyatörler ile yaşam alanlarınıza siz de ayrıcalık katabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için; notarad.com/ internet sitemizi inceleyebilir, 0212 879 09 79 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir veya ofisimizi ziyaret edebilirsiniz...