Akordiyon kapılar, yaşam alanlarınızı daha kaliteli bir ortama dönüştürmeye geliyor. Montaj ve demontaj işlemleri çok kolay yapılabilen akordiyon kapıları dilediğiniz yerlerde kullanabilirsiniz. Mekânlarınızı daraltan yerlerde de kullanarak daha fazla genişlik sağlayabilirsiniz. Uzun vadede gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu ürünler,  sağlık yönünden de hiçbir risk taşımamaktadır. Son derece kaliteli malzemelerden imali gerçekleşmiş olan katlanır kapı ara bölümlerde de gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Akordiyon kapı ortama dekoratif yönden şıklık kazandırması da reel yaşantımızın önemli parçalarından biri olmasına neden olmuştur. Birbirinden farklı renk ve tasarımlara sahip olan Akordiyon kapı modelleri Özek Mobilya kalitesiyle bularak ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlı yollarla karşılayabilirsiniz.

Günümüzde Akordeon kapı kullanım alanları göz attığımız da ise depo, soyunma kabinleri, banyo, mutfak, salon bölmeleri gibi çok geniş bir alan karşımıza çıkmaktadır. Kullanımı son derece ergonomik olan kapılarınızı dilerseniz kendiniz dilerseniz bir usta vasıtasıyla montajlayarak gün içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Farklı renk alternatiflerine de sahip olan kapılarınızı yaşam alanlarınızdaki renklere uyumlu olarak seçebilir ve ortamınızdaki bütünlüğü bozmamış olursunuz.

Özek Mobilya farkı ile dilediğiniz ölçüde ve çeşitli renk kombinasyonlarına sahip olan kapılarınıza sahip olabileceksiniz. Sürekli güncel ürün lansmanlarını en iyi şekilde genişleterek hizmet vermeye devam eden Özek Mobilya web portalında en yenilikçi ürünlere yer vermektedir. Özellikle kapının modelleri kadar fiyatları da alıcıları en çok yakından ilgilendiren konuların başında yer almaktadır. Fakat akordiyon Kapı fiyatları oldukça ekonomik düzeyde belirlenmiş olup bütçenizi hiçbir şekilde sarsmamaktadır. O halde tüm model ve çeşitliği görebilmeniz adına hemen sitemize bekleriz.  Kargo imkanlarının gelişmesi ile birlikte akordiyon kapı Konya iline ve diğer tüm illerimize gönderilebilmektedir.

Kapılarımız meşe, ceviz gibi doğal ahşap görünümünde olup camlı ve camız modellerimiz vardır. Malzeme kalitesi üst sınıftır. Ebat sınırı olmaksızın her ölçüde üretim yapılabilmektedir. İletişim bilgilerimizi ve diğer ürünlerimizi görmeniz için sitemize bekleriz. Dilerseniz iş yerimize de bir çay içmeye bekleriz, adres bilgilerini sitemiz üzerinde iletişim kısmından bulabilirsiniz.