Bedavafilmizleyin.org sitesinde istediğiniz kategorilerle en yeni vizyon filmlerini evde sinema keyfi yaşarak izleyebilirsiniz. HD sinema izleme olanakları ile siteden bedava film izleme olanağına sahip olabilirsiniz. bedavafilmizleyin.org film izleme sitesindeki aksiyon kategorisindeki en iyi yapımlar:

  1. GERÇEKLE YÜZLEŞME: Dedektif Wolff, emniyet teşkilatında önemli bir yere sahipti. Bu zamana kadar yakalanmamış birçok suçluyu yakalamış ve hakim karşısına çıkarmıştır. Fakat son olarak yapılan uyuşturucu operasyonunda yaralanmış ve bir süre işinden ayrı kalmak zorunda kalmıştır. Bu süre zarfında uyuşturucu bağımlısı gibi haberler çıkmıştı. 16 yıl sonra geri dönen Wolff, intikamını almak için geri döner. Bakalım filmin devamında Wolff’u neler beklemektedir.
  2. 4-3-2-1: Birlikte yaşayan 4 kız arkadaşın bir gece başlarına gelen korku ve macera dolu olayları konu alan bu filmde, Jo bir süpermarketin içerisinde mahsur kalmıştı. Arkadaşlarından yardım istemek için aradığında hiç birine ulaşamaz. Çünkü Cassandra internetten tanıştığı ve daha önce hiç görmediği bir adamla baş başa bir gece geçirmek için New York'a gitmişti. Kerrys, liderliğini yaptığı bir feminist grubun eylemine katılmış. Shannon ise uzun süredir yaşamaktan ve hayattan sıkılmış artık Tanrı'ya kavuşabilmek için bu geceyi seçmişti. Aksiyonun doruklarında olan bu filmi Bedava Film İzle sitesinden izleyebilirsiniz.
  3. HAZİNE ADASI: Jim Hawkins, çocukluktan beri babasının hanında çalışmaktaydı. Ünlü bir amiral’in oğlu olan Jim, bir gün hana gelen yaşlı ve tuhaf bir adamla sohbet etmeye başlar. Bu adamın elinde yıllardır kayıp olan bir hazinenin haritası vardır. Yaşlı adam bu hazineyi alabilmek için kendisine bir ortak arıyordu ve ortağını bulmuştu. Defineyi bulmak için babasının gemisini çalan Jim’in başına gelen olayları Film İzle sitesinden izleyebilirsiniz.
  4. KIZLAR TARİKATINDA CİNAYET: Çocukluktan beri arkadaş kızlar evlerinde büyük bir parti vermek için hazırlıklara başlarlar. Partiye saatler kala her şey hazırlanmış ve misafirleri beklemekteydiler. Davetlilerin gelmesiyle parti başlamış ve herkes çok eğlenmekteydi. Gecenin ilerleyen saatlerinde kızlar eğlence olsun diye yatak odasına gizli kamera yerleştirir ve hepsi sırayla erkek arkadaşlarıyla odaya girerler. Fakat odada farklı bir şey olmaktadır. Kyle’nin kalbi durmuştur bu durumu gören arkadaşları ve sevgilisi bu olaydan çıkamayacaklarını düşünür ve onu kasabanın dışındaki bir kuyunun içine atmaya karar verirler. Kyle'yi ortadan kaldırmışlardı. Fakat yıllar sonra gelen bir görüntü ile büyük şoka uğrayacaklardı. Çünkü Kyle geri dönmüştü.
  5. SON DURAK: San Francisco'da trenlerde eylem yapan ve adını tüm Amerika'ya duyuran Oscar ve arkadaşları, Fruitvale adlı BART adlı tren istasyonunda eylem yaparken polisler tarafından göz altına alınmaya çalışır. Oscar ve arkadaşları polislere direnince polisler havaya ateş ederek onları korkutmak ister. Fakat polisler onları böyle yıldıramayacağını anlayınca onları tren istasyonunda tüm halkın önünde darp etmeye başlarlar. Olayın geri kalanını bedavafilmizleyin.org sitesindeki aksiyon filminden izleyebilirsiniz.
  6. ÖLDÜREN TUTKU: Genç bir kadının çalıştığı şirkette uzun yıllar projesini kurduğu ve üzerinde çalıştığı işinin patronu tarafından çalınıp faaliyete geçirmesi onu çileden çıkarmıştı. İntikam almak için yaptığı plan cinayete kadar uzanacaktır. Bu filmde, bir kadının neler yapabileceğini göreceksiniz. Gerilimin yüksek olduğu bu filmi izlerken keyif alacaksınız.

bedavafilmizleyin.org sitesinden izlemek istediğiniz tüm filmleri anında izleyebilirsiniz. HD sinema izle, Bedava Film İzle, Film İzle seçenekleri ile evinizde sinema keyfinin tadını çıkarın.

Sitemiz içerisinde istediğiniz kategorilerde film seçeneklerine sahip olabilirsiniz. Ruh halinize göre filmlerin mevcut olduğu, kaliteli film izleme sitesi ile an ve an sizlere film izlemenin keyfini yaşatmakta.