Geçtiğimiz günlerde, Marmara İletişim öğrencileri tarafından yapılmak istenen, gazeteciler İsmail Saymaz ve Alper Turgut'un konuşmacı olacağı “Gazetecilik, İktidar ve İfade Özgürlüğü: 10 Yılın Bilançosu” başlıklı panel, Fakülte yönetimi tarafından, 'bireysel başvuru' nedeniyle kabul edilmemişti.

Bunun üzerine Eğitim-Sen binasında düzenlenen panelin akşamında Devran, Twitter üzerinden hem konuşmacı İsmail Saymaz'a hem de paneli düzenleyen öğrencilere ithamlarda bulunmuş; Devran bu ithamlarında ise bazı öğrencilerin isimlerini belirtmişti.

Marmara Üniversitesi öğrencisi ve üniversitenin Genç İletişimciler Kulübü Başkanı olduğunu belirten Selçuk Elmas adlı kişi ise, bugün,  öğrencilerin adreslerinin kendisinde olduğunu belirterek öğrencilere tehditlerde bulundu.

Twitter hesabından gün içerisinde solcuları hedef alan mesajlar atan Elmas, “Sol fraksiyonun adres adres, sokak sokak izleri elimde,  Selçuk Elmas adamın bir yerlerinden kan alır” gibi tehdit tweetleri attı.

Twitter hesabından tehdit mesajları atan ve Nişantaşı Kampüsü’ne gideceğini söyleyen Selçuk Elmas şu tweetleri attı:

“SOL FRAKSİYONUN ADRES ADRES... SOKAK SOKAK İZLERİ ELİMDE... OKULA GELMEZLERSE EVLERİNDE, YURTLARINDA DA ÇAY İÇİRTİRİZ ONLARA!”

“şu an yoldayım... nişantaşı kampüsüne gidiyorum... şimdi siz solcuları iyi izleyin nasıl selçuk elmastan EMAN DİLİYORLAR!”

“selçuk elmas adamın bir yerlerinden kan alır.. kızılaya bağışlar.. kaldı ki yarında öyle yapacağım.. kızılaya kan lazımmış.. rica ettiler!”