Kayseri'de bir ilköğretim okulunda öğrencilerin "karne almaları vesilesiyle" Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'na (TOMA) bindirildiği, başlarına kask takılıp ellerine kalkan verildiği, Kayseri Emniyet Müdürü'nün de karne töreninde konuşma yaptığı bildirildi.

Anadolu Ajansı'nca (AA) geçilen haberde, "Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çeşitli birimlerde görev yapan çok sayıda polis, kardeş okulları, Karpuzatan Mahallesi'ndeki Hacı Nuh Nuhoğlu İlkokulu'nun öğrencilerini karne gününde yalnız bırakmadı" denildi.

Haberin devamı şöyle:

"Yaklaşık 20 araçla ilkokulun bahçesine gelen polisler, karnesini alan öğrencilere sürpriz yaptı. Öğrenciler, kadın ve erkek polisler eşliğinde Toplumsal Olaylara Müdahale Aracına (TOMA) binip, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Karne günü karşılaştıkları sürprizden dolayı çok mutlu olan öğrenciler, kask takıp kalkan da kullandılar. Öğrencilerle yakından ilgilenen İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu dile getirdi. Öğrencilerin karne sevincine ortak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Aydın, 'Sizin gözlerinizdeki ışığı gördükten sonra ülkemizin emin ellerde olduğunu daha iyi anladım. Sizler geleceğin, doktoru, hakimi, polisi olacaksınız' dedi."

Haberde, Aydın'ın "ayrıca 'Gangnam Style' müziği eşliğinde eğlenen öğrencilere  hediye verdiği" de belirtildi