Hakan Pişkin ve Devrim Nas tarafından 1994 yılında kurulan Tiyatro Ti yeni oyunu “Bir Yüzleşme Oyunu” ile perdelerini açıyor.

1994 yılından beri Hakan Pişkin önderliğinde tiyatro camiasına hizmet Eden Tiyatro Ti, Tolga Köseoğlu’nun yazdığı “Bir yüzleşme Oyunu” ile bir kez daha seyirci karşısına çıkıyor.

Bu sezonda Aznavur Pasajı’ndaki yeni sahnesi Ti Performans’ta sanatseverlerle buluşacak olan ekip; hem yeni oyun, hem de yeni sahne heyecanını bir arada yaşıyor.

Bir gazete haberinden, gerçek bir olaydan yola çıkarak yazılan oyun, farklı kesimleri temsil eden iki farklı kimliği; bir polis ve bir protest şarkıcıyı bir araya getiriyor.

Oyun bir yandan yüzleşmenin ölçütlerini tartışırken, bir yandan da enteresan olan bu tezat iki kişinin alışılmadık ilişkisiyle bazen komik bazen de dramatik bir yolculuk yaptırıyor.

Tolga Köseoğlu’nun kalemi ve Hakan Pişkin’in rejisiyle sahneye konulan oyunda Engin Alpateş, Kadir Çermik, Emel Elevli ve Sevil Akel rol alıyor. Müziklerini Erdal Şahin’in hazırladığı oyunda dekor ve kostüm tasarımları Günsu Engin’e ait.

TİYATRO Ti

1994 yılında Hakan Pişkin ve Devrim Nas öncülüğünde sahnelere merhaba diyen tiyatro grubu, birçok farklı festivale davet alarak kısa sürede geniş bir seyirci kitlesiyle diyalog kurma fırsatını yakaladı. Aynı zamanda çocuk tiyatrosu da yapan ekip, farklı alanlarda tiyatro eğitimi de veriyor.

Tiyatro Ti, 2013 sezonunda, yıllarca sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapmış Tarihi Aznavur Pasajı’nda bulunan yeni sahnesinde her Cuma 20.00‘da tiyatro severlerle buluşuyor. (Demokrat Haber)