Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, 2-4 Aralık tarihlerinde Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi ve Pera Müzesi'nde düzenleniyor. Buğday Derneği'nin de partnerlerinden olduğu festival kapsamında 3 Aralık Cumartesi günü Pera Müzesi Oditoryumu'nda Victor'u konu alan "Fark Yaratanlar" filmi de gösterilecek. Filmin gösterim saati 12.15.

 

Tarımdan enerjiye, ekonomiden madenciliğe, aktivizmden ekoköylere, tasarım ve üretimden iş dünyasına yaşamın her alanının bütüncül bir dünya görüşüne göre yeniden biçimlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali'nde ayrıca Buğday Derneği'nin destek verdiği Kanada yapımı Peanuts (Yer Fıstıkları) filmi ise 2 Aralık Cuma günü saat 16.15'te Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde izlenebilir.

 

Organizasyonunu Arzu Kutan, Gamze Selçuk, Merve Titiz, Pınar Öncel, Tuna Özçuhadar'ın yaptığı belgesel ve kısa filmler, konuşmacılar ve sürpriz müzik performanslarının yeraldığı Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nde tüm gösterimler ve etkinlikler ücretsiz.

 

Bilgi için: http://www.surdurulebiliryasam.org