TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde düzenlenecek olan Ruhi Su Karikatür Sergisi, 15 Aralık, Cumartesi günü saat 16:00'da gerçekleştirilecek kokteylle kapılarını ziyaretçilere açacak.

Ruhi Su, doğumunun 100’üncü yılı nedeniyle düzenlenen ‘Ruhi Su 100 Etkinlikleri" ile anılmaya devam ediyor. Bir yıl önce başlayan ve bugüne kadar konserler, sergiler, imza günleri gibi bir dizi etkinlikle anılan büyük usta bu defa da çeşitli çizerlerin "Ruhi Su Karikatürleri" ile selamlanacak.

Homur Mizah ve Karikatür Grubu'nun destekleriyle, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası'nda düzenlenecek olan Ruhi Su Karikatür Sergisi, 15 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek kokteylle kapılarını ziyaretçilere açacak. Kokteylde Ruhi Su Dostlar Korosu'nun da bir dinletisi olacak. On beş gün boyunca devam edecek olan sergi her gün saat 09.00 ile 18.00 arası ziyaret edilebilecek.

Ruhi Su'nun sanatını, toplumculuğunu, yaşamını, amaçlarını yaşatmak, geliştirmek ve geleceğe taşımak amacıyla Ruhi Su Kültür ve Sanat Derneği tarafından organize edilen Ruhi Su 100 Etkinlikleri ise 30 Aralık Pazar günü Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek kapanış konseri ile son bulacak.

PROGRAM: RUHİ SU KARİKATÜR SERGİSİ

Sergi dönemi: 15-30 Aralık 2012

Ziyaret saatleri: Her gün: 09.00 – 18.00 arası

Açılış ve kokteyl: 15 Aralık, Cumartesi, Saat: 16.00 – 20.00

Ruhi Su Dostlar Korosu Dinletisi

Yer: TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi

Adres: Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası, Barbaros Bulvarı, Beşiktaş/İSTANBUL

 

RUHİ SU İLE YÜZYÜZE

facebook.com/RuhiSuYuz

twitter.com/RuhiSuYuz

www.ruhisu.org