Türkiye'nin saygın gazeteci ve yazarlarından Ali Bayramoğlu, 12 Aralık Pazartesi günü Centre for Turkey Studies and Development (Türkiye Araştırmaları ve Kalkınma Merkezi) tarafından düzenlenen Türkiye'de Demokratikleşme ve Değişim Süreci konulu panelde konuşmacı olarak yer alacak.

“Türkiye Araştırmaları ve Kalkınma Merkezi” tarafından düzenlenen panele Ali Bayramoğlu’nun dışında Kıbrıs Türk toplumu ileri gelenlerinden CTP İngiltere temsilcisi İlker Kılıç, Enfield Belediye meclis üyesi Ertan Hürer ile Kıbrıs Rum toplum temsilcilerinin de katılması bekleniyor.

Enfield Milletvekili Nick De Boisin’in ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantı Britanya Parlementosu’nun ana binasında bulunan Grand Committee Room`da saat 7de başlayacak.

Panele katılmak veya detaylı bilgi almak isteyenlerin www.centre-for-turkey-studies.org web sitesinden veya [email protected] adresinden bilgi alabilecekleri öğrenildi.

Panele ilginin yoğun olduğu açıklamasında bulunan Türkiye Araştırmaları ve Kalkınma Merkezi yetkilileri, katılmak isteyenlerin geç kalmadan katılacaklarını email ile bildirmelerinin büyük önem taşıdığını, panelin 12 Aralık Pazartesi akşamı saat 7'de Parlementonun 6 numaralı komite odasında gerçekleşeceğini belirterek katılımcıların gecikme yaşanmaması için en geç saat 6;30'da parlementoda olmalarını gerektiğini açıkladılar.

DEMOKRAT HABER