Günümüz koşullarında ister yurtiçi olsun ister yurt dışı, ister gezme amaçlı ister iş amaçlı seyahatlerkolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Hiçbir şey için yorulmanıza gerek kalmadan tüm organizasyonu sizin yerinize yapan firmalar gün geçtikçe artıyor.

Yurt içinde ve 7 bölgemizde anlaşmalı olduğu 500’ü aşkın tesis ile 29 yıldır bu işleri başarı ile yürütmüş olan Anı Tur; binden fazla personeli ile tüm Türkiye’de ulaşım hizmetleri, kongre ve fuar organizasyonları, toplantı - seminer organizasyonları, yurtdışı tur organizasyonları, yurtiçi ve yurtdışı özel gezi organizasyonları, kültür turları, balayı programları, yurt içi ve yurtdışı uçak bileti rezervasyonları, şehir turları ve münferit iş gezileri planlamalarını başarılı ve eksiksiz bir şekilde müşteri memnuniyeti odaklı olarak sürdürmektedir.

Tüm organizasyonlarınızda ve seyahatlerinizde en ucuz fiyat garantisi sunan firma daha ucuzunu bulduğunuz takdirde organizasyonu iptal ederek paranızı iade ediyor. Firma aynı zamanda Türk Hava Yolları yetkili acentesidir ve diğer ülkelerin önde gelen firmaları ile online olarak merkezi rezervasyon sistemi ile isteklerinizi yerine getirir. Firmanın Türk Hava Yolları’ndan başka bağlantıda olduğu yurtiçi ve yurtdışı uçak firmaları; Onur Air, Sunexpress, Anadolu Jet, Pegasus, Atlas Jet, Bora Jet, Lufthansa, Emirates ve Delta’dır. Uçak seyahatlerinizi bu firma ile planlar iseniz uçak bileti fiyatları size çok daha uygun fiyatlara sunuluyor.

Yapacağınız seyahatlerde uçaklı tur paketlerinden ultra her şey dahil seçenekleri ücretsiz transfer hizmeti ile çok uygun fiyatlardan başlıyor. Anı Tur, bir seyahat programında isteyebileceğiniz her şeyi eksiksiz olarak sunar. Başarılı ve kaliteli organizasyonların içinde uçak veya otobüs sonrası ücretsiz transfer hizmetleri de dahil tüm ulaşım hizmetlerini güvenilir firmalar ile çalışarak sizlere sunar. Yurtiçi ve yurtdışı iş organizasyonlarınızı ve tatil planlarınızı Anı Tur ayrıcalıklarından faydalanarak yaparsanız hem siz güven ve huzur içinde olacaksınız hem de en iyi fiyat avantajından dolayı bütçeniz sarsılmayacak.