sorusuna birçok şekilde cevap verebiliriz. Buradaki önemli olan konu hangi bayiliği alacağınızdır. Fakat bizler genel olarak herhangi bir bayilik alımını bugün makalemize konu edeceğiz. Bunun içinse birkaç örnekler vererek ve örneklerimizi şekillendirerek gideceğiz.

İlk olarak bayilik almak isteyen kişilerin maddi durumlarını iyi bir şekilde ayarlamaları gerekmektedir. Çünkü bayilik alımlarında isim hakkı bedeli diye hava paraları ödenmektedir. Bununla birlikte eğer bir ofis ya da restoran tarzında bir yer açarsanız da bu sefer iç kısma ciddi şekilde yatırım yapmalısınız. Kısacası parası olmayan bir kişinin bayilik alımına girmesi ancak ucuz bayilikler almakla olabilir. Onun haricinde büyük bayilik alımlarına asla girilmemelidir.

Bayilik alımı yapmak isteyen ve parasını hazırlayan kişiler ilk olarak alacakları firmanın internet sitesinden bir franchise başvuru formu doldurabilirler. Doldurdukları forum eğer eksiksiz ise firma en geç 2 – 3 gün içerisinde dönüş yapar ve bilgi verir. Dönüş bilgilerine bakarak sizlerde hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Büyük ihtimal ile sizleri ofislerine çağıracak ve ofislerinde detayları anlatacaklardır. Detayları aldığınız zaman eğer size uygun geliyorsa hemen ödemelerinizi yapabilir ve gerekli koşulları yerine getirebilirsiniz.

süreci eğer paranız var ise çok kısa eğer paranız yok ise de çok uzun zamanda çözülebilir. Çünkü parası olmayan kişilerden herhangi bir banka üzerinden teminat mektubu alınması istenecektir. Bu nedenle de eğer teminat mektubunu da alamıyorsanız, bu sefer kesinlikle bayilik almanız hayal olacaktır.