İngiliz The Sun gazetesi Ermeni asıllı Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın dört nesil önce, büyük büyükbabasının yaşadığı Kars'ın Karakale Köyü'ne gitti.

Karlar altındaki köyü gezen ve köylülerle konuşan gazetenin editörü Oliver Harvey, Kardashian'ın fotoğrafını köylülere gösterince, "Bizim köyümüzün kadınları gibi çok güzelmiş. Ama onun ismini hiç duymamıştık" cevabını aldı.

Büyük büyükbabası Sam ve Harom Kardaschoff (Kardashian'ın Rusça söyleniş biçimi) çiftinin Kim Kardashian'ın büyük büyükbabası olan Tatos isimli bir erkek çocuğu olduğu, ailenin Tatos ve diğer çocuklarıyla birlikte bölgede yaşanan olaylar nedeniyle Amerika'ya Los Angeles'a göç ettiği belirtildi.

Tatos'un burada Tom ismini alarak çöp toplama işime girdiği, kendi köyünden Hamas Shakarian ile evlendikten sonra kasapçılık işine girdiği anlatıldı. Kardashian'ın büyükbabası olan ve hala hayatta olan 94 yaşındaki Arthur isimli bir erkek çocuğuna sahip olan çift, işlerini geliştirerek güney Kaliforniya'nın en büyük toptan etçisi olmayı başardı.

Arthur'un oğlu Robert, yani Kardashian'ın babasıysa aile işinden ayrılarak ünlülerin avukatı oldu. Kardashian'ın annesi Kris ile evlenen Robert Kardashian yemek borusu kanserine yakalanarak 2003'te hayatını kaybetti.

Dört nesil öncesinden günümüze kadar olan Kardashianların hikayesini anlatan The Sun, çiftçilikle geçinen bu köyün kendisini çok sıcak karşıladığını ve köy muhtarı Atilla Gopur'un Kardashian'ın köylerinden çıkmasına çok şaşırdığını belirterek şu sözlerine yer verdi: "Köyümüze gelip ziyaret etmesini isteriz." (USASABAH)