Rasim Ozan Kütahyalı, Leman'ın prezervatifli karikatürüne itiraz etti. Mizah dergisinin yanıtı da gecikmedi.

Leman'ın Rasim Ozan Kütahyalı’nın diline prezervatif taktığı karikatüründe geçen "Gezi'de kullanılmış prezervatif bulundu, eşcinsel ilişkiye girmişler" ifadelerinin kendisine ait olmadığını ve o mesajların sahte Twitter hesabından yapılmış olduğunu belirten Kütahyalı'nın Sabah'ta yer alan açıklaması şu şekilde:

"Defalarca bu rezil sözler fake hesaptan atılmıştır. Bana ait değildir dediğim halde, o fake hesabı mahkeme kararıyla kapattırdığım halde yine de Leman Dergisi "uydurma sözler"i bana aitmiş gibi göstererek beni kapak yapmış...

Benim gerçek sözlerimle alsınlar yerden yere vursunlar. Zekice makara yapsınlar, işin içinde zeka varsa madara olmuş olsam bile ben de kahkahalarla gülerim... Fakat bu kapak az zeka bol yalan yöntemiyle olmuş.

Bence bunu bildikleri halde kasten yaptılar. Sermiyan Midyat adındaki kısıtlı zeka sahibi bir komedyen de kasten bunu twitter'dan yaygınlaştırmıştı... Böylece mastürbasyon yapıp mutlu oluyorlar. Ne diyeyim ben bunlara?

Allah taksiratlarını affetsin."

“40 FIRIN EKMEK YEMESİ LAZIM”

Leman dergisi ise, Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Leman Dergisi uydurma sözleri bana aitmiş gibi göstererek beni kapak yapmış" sözlerine açıklık getirdi. Leman bu karikatürün kapakta yayınlanmadığını, 10 gün önce Kütahyalı'nın da paylaştığı iddia edilen sözler üzerine 3. sayfalarında yayınlandığını belirtti.

Medyatava'da yer alan açıklama şöyle:

"Bu karikatür yaklaşık 10 gün önce, Leman'ın 3. sayfasında yayınlandı. Kütahyalı'nın kapak olabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi gerekmekte".

Leman'ın Rasim Ozan Kütahyalı'nın diline prezervatif taktığı haber şöyleydi:

http://www.demokrathaber.net/medya/leman-rasim-ozanin-diline-prezervatif-takti-h19857.html