İyi akşamlar sayın seyirciler. Manüel TV’nin hazırlayıp sunduğu ana haber bültenine hoş geldiniz. Önce özetler!

Türk ulusuyla Kürt milliyeti bir değildir diyen CHP’li Birgül Ayman Güler “Aklın yolu da bir değildir” diyerek performansını ikiye katladı! Muammer Güler Taksim ağlar! Atı alan Üsküdar'ı geçti! Bülent Arınç ağladı Binalı Yıldırım güldü! Başbakan öksürdü AKP İl Başkanları "Geçmiş olsun" dedi!

Son 7 yılda 4.000 kadının öldürüldüğü Türkiye’de İç İşleri Bakanı Muammer Güler Suriye’yi kastederek “Türkiye hemen bitişiğindeki sorunları görmemezlikten gelemez” dedi! Acı diye yıllarca yemediği sivri biber tatlı çıktı! Bülent Arınç hala ağlıyor! Başbakan hapşurdu partililer "Çok yaşa" dedi! Karısına "5 dakika sonra evdeyim" dedi 5 yıl oldu dönmedi!

Hamamcılar ve Banyocular Odasının davetine katılan Bülent Arınç ağladı! Başbakan İstanbul'a uçtu Abdullah Gül Kayseri'ye! Haydan geldi huya gitti! Cacık nasıl yapılır? Gaz yapan çocuğun sırtına vurmak ne kadar doğrudur! Başbakan şiir okudu partililer dua! Bülent Arınç ağlayacak bahane arıyor! “Vatan toprağının her karışında aynı hakların, aynı özgürlüklerin hâkim olması için çalışıyoruz” diyen Başbakan Erdoğan Alevilerden “Bunlar” diye söz etti! Hepsi az sonra Manüel TV ana haber bülteninde! Şimdi haberler!

Sayın Seyirciler Çalışma Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre işsizlik azalıyor! Bugün öğle saatlerinde yapılan açıklamaya göre işsizlik rakamları geçtiğimiz yıla nazaran 751 bin azaldı! Haberi bize ulaştıran habercinin haberine göre geçtiğimiz yıl 2 milyon 751 bin olan işsiz sayısı bu yıl sadece 2 milyon olarak açıklandı! Konu ile ilgili görüşüne başvurduğumuz bir yetkili "Biliyorsunuz hükümet daha önce sıfırları atmıştı biz de küsuratları atarak bu rakama ulaştık! Hedefiniz rakamların hepsini atarak işsizliği tamamen yok etmek" dedi!

Sayın Seyirciler şimdi elimize ulaşan bir son dakika haberi için kameralarımızı İstanbul’a, Elif Lokum’a çeviriyoruz! Elif yanında kim var?

—Kimse yok Gamze!

—Teşekkürler Elif!

Sayın Seyirciler gördüğünüz gibi Elif’in yanında kimse yok! O halde biz de kameralarımızı akşamüzeri haber merkezine ulaşan sıcak bir gelişmeyi aktarması için muhabir arkadaşımız Selami'ye çevirelim! Selami söz sende!

—Söz mü?

—Söz!

—Sayın Seyirciler, olan oldu! Yıllardır Belediye’de namusu ile çalışan Nuri Yolcu hayatının ilk rüşvetini alarak bugün öğle saatlerinde yoldan çıktı! Nuri Beyin yoldan çıktığını duyan mahalle halkı kendisini davul-zurna ile karşıladılar! Konu ile ilgili sorularımızı cevaplayan Nuri Yolcu "Çok üzgünüm ama yapacak başka şeyim kalmamıştı! Bu güne kadar kursağımdan haram lokma geçmemişti ama bundan sonra Allah’ın izniyle geçecek! İlk rüşvetimi bugün öğle saatlerinde bir müteahhittten aldım! Hayırlısı ile yarın bir emlakçıdan bir de küçük esnaftan olmak üzere iki adet rüşvet daha alacağım" dedi! Bu arada Nuri Yolcu’nun rüşvete başlaması Belediye’de verilen resepsiyon ile kutlandı! Kendisinden övgü ile bahsedilen resepsiyonda Nuri Yolcu’ya yirmiden fazla şilt verilirken bir adet de küçük altın takıldı. Sendeyiz Gamze!

Anlaşıldı Selami! Sayın Seyirciler Bülent Arınç hala ağlıyor! Sabah saatlerinde Alevilere çatan Başbakan öğleden sonra Kürt milletvekillerine çattı! Seyircisiz oynanan maçta sahaya atılan yabancı maddeler “Yoksa inler cinler top mu oynuyor” dedirtti! Gelişmeleri birazdan aktaracağız! Şimdi kısa bir ara!