Gelişen teknoloji ile birlikte sahip olduğumuz telefonların boyutlarının küçülmesi ve telefonlarında bizlere bir bilgisayar hizmetini de sunabiliyor olması ile birlikte oyun severlerin oyunları oynadıkları mecralarda artık değişiklik göstermeye başladı.

Bilgisayarlarda oynanan oyunların mobil cihazlar için de geliştirilmiş olması ile birlikte mobil oyun dünyası da büyük bir ilerleme göstermeye başladı. Ancak gelişen mobil oyun dünyasının oyunları hakkında bilgi sahibi olmak ilk başlarda kullanıcılar için biraz zor oldu.

Mobil cihazları için oyun elde etmek amaçlı oyun indir kelime grubu ile aramalar yapıldı. Oyun indir aramalarında çıkan sonuçlarda oyunindir.net.tr sitesi oyun severlere istediklerini verme konusunda başarılı olabilmektedir.

Daha sonra ilerleyen dönemlerde oyun indir kelime grubu ile yapılacak olan aramaların yerini mobil oyun indir kelime grupları ile yapılan aramalar aldı. 

Mobil oyun indir kelime grubu ile yapılan aramlar oyun severlere farklı işletim sistemleri için de geliştirilmiş olan oyunları da sundu. Tabi mobil oyun indir kelime grubu sonucunda çıkan ve beğendikleri oyunları işletim sistemlerinden dolayı oynayamayan oyuncular büyük bir hayal kırıklığına uğramaya başladı.

Artık işletim sistemlerinin rahat bir şekilde bilinmesi ile birlikte yerini işletim sistemi için yapılan oyun aramaları aldı.

Örneğin android cihazlar için android oyun indir kelime grubu ile aramalar yapılmaya başlandı. Android oyun indir kelime grubu ile yapılan aramaların sonucunda kullanıcılar kendi cihazları için en uygun olan oyunlara ulaşmış oldular. (Advertorial / Tanıtım Haberi)