İstanbul'da yeni açılan kız öğrenci yurtlarını öğrenmek istiyormusunuz? İşte size bu yıl kapılarını açacak kız öğrenci yurtları ve en modern kız öğrenci yurtları... Türkiye‘de en fazla öğrenci ve üniversite İstanbul ‘da bulunmaktadır. 2013-2014 yılı itibariyle bir çok öğrenci yurdu açılıyor. Ve size en yeni ve en modern kız öğrenci yurtlarından Enis Çebi Kız Öğrenci Yurdu ve teknolojik alt yapısından biraz bahsetmek istiyoruz. Enis Çebi Kız Öğrenci Yurdu
Enis Çebi Kız Öğrenci Yurdu Enis Çebi Öğrenci yurdu bir çok üniversiteye yakınlığı hatta Gelişim üniversitesine yakın yurtlar, Esenyurt üniversitesine yakın yurtlar, Beykent üniversitesine yakın yurtlar, İstanbul üniversitesine yakın yurtlar, Arel üniversitesine yakın yurtlar, Aydın üniversitesine yakın yurtlar ve Fatih üniversitesine yakın yurtlar olarakta bilinmektedir.

Gelişim üniversitesine yakın yurtlar

İstanbul Gelişim Üniversitesi bu yıl en fazla tercih yapılan üniversitelerinden biri olmuştur. Ve yeni kayıt yaptıracak öğrencilere en iyi konfor ve en kaliteli hizmeti vermek için sizlere en yeni yurt olan Enis Çebi Öğrenci Yurdu olduğunu hatırmakmak ve mutlaka inceleme yapmanızı öneriyoruz. Aynı zamanda kız öğrenci yurdunda kalan öğrenciler için work and travel katılımlarında da ekstra indirimlerden de yararlanacaklardır.