Günümüz dünyasında her şey hızla değişiyor. Değişen dünyaya ayak uydurabilmek için bizler de en son gelişmeleri takip ediyoruz. Şirketler kendi bünyelerinde eleman seçerken pek çok noktaya dikkat ederler. Eğer siz yeni mezunsanız ve iş arıyorsanız mutlaka dikkat edilecek hususlara odaklanmalısınız. Örneğin bir iş görüşmesine giderken giydiğiniz kıyafet çok önemlidir. Genellikle iş dünyasının rengi laciverttir. Siz de lacivert giyerseniz sizinle görüşme yapan insan kaynakları yöneticisinde ilk intibanız olumlu olacaktır. Aşırı makyaj ve fazla dekolteli kıyafetler tercih edilmemelidir. Kendinize güvenmek de önemli bir diğer konudur. Karşınızdaki insan kaynakları yetkilisi eleman tercihini işe uygunluk bazında değerlendirecek. Dolayısıyla o işe uygun olduğunuzu kanıtlamak için kendinize güvenin. Görüşmeye gideceğiniz yer hakkında bir ön çalışma yapın. Bu ön çalışmada şirketin yerini, yaptıkları işleri, duruşlarını vs. öğrenin.

İnsan kaynakları eğitimi alan kişiler uygun pozisyona uygun kişiyi seçme konusunda eğitim alırlar. İşleri bununla da bitmez. İşletmelerin verimini artırmak, çalışanların iş tatmini, kalite gibi unsurların artırılmasında insan kaynakları eğitimi önemli yer tutar. İnsan kaynakları sertifika programı Bordrolama ve ücretlendirme, eğitim, seçme ve yerleştirme bölümlerini kapsar. İnsan kaynakları eğitimi sadece teorik değildir, uygulamalı eğitimlerle sizi iş hayatına hazırlar.

İBS İstanbul size insan kaynakları eğitimi sunuyor. Bu eğitimlerle siz de insan kaynakları alanında bilgi sahibi olarak kariyerinize bu alanda yön verebilirsiniz. İBS çeşitli sertifika programları ile sizin eğitiminizi destekler.

İnsan kaynakları alanında ilk yapılması gereken işletmenin yönetim stratejisinin, mevcut çalışan profilinin, iş tanımlarının ve yetkinliklerin belirlenmesidir. Böylece mevcut insan kaynakları stratejisi gözden geçirilir ve eksik noktaları giderilir. İBS İstanbul ile insan kaynakları sertifika programlarına başvurabilirsiniz. İnsan kaynakları alanında kariyer hedefleyen gençlerin mutlaka insan kaynakları eğitimi almaları gerekir. İnsan kaynakları eğitimi ile insanlar hakkında ön seziye sahip olacaksınız. Bir iş görüşmesinde görüşme yaptığınız kişinin o işi yapıp yapamayacağını anında anlayabileceksiniz. Değişen ve gelişen dünyada insan kaynakları bölümünün yıldızı çok parlak. ( Advertorial / Tanıtım Haberi)