Günlük yaşantımızda genellikle yabancı bir firmaya iş görüşmesine gidildiğinde yeterli derecede ingilizce olmadığından dolayı başvurularınız kabul edilmeyecektir. Bu bakımdan dolayı mutlaka ön bilgiye sahip olmakla beraber yabancı dilinizinde iyi olmasına özen göstermelisiniz. Firmamız sizlere İngilizce iş görüşmesi diyalog örnekleri konusunda uygulamalı çalışmalar sunmaktadır. Sizlerde bu çalışmalara bakara kendinize göre mesleğiniz ile ilgili bilgiler yapabilirsiniz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda iş görüşmelerinde ingilizce bize gelen kişilerde cesaretlerin olmayışı ve bilgiye sahip olmamaları iş görüşmelerini devamlı olumsuz etkilemektedir.

Gelişmiş olan diğer ülkelerde çalışmalar yapılırken yabancı dil eğitimi ön planda tutulmaktadır. Ülkemizde maalesef yabancı dil konusunda fazla eğitim verilmemekle beraber ezber ve kalıp cümleler ile görülmektedir. Amerikalı eğitmenlerimiz tarafında sizlere eğitimler verilmekte ve belirli içerikler üzerinde sizlere prova yapılmaktadır. Firmamız sizlere iş görüşmelerinde garantili bir şekilde eğitim sunmakla beraber aklınızda takılan soruları sorabilirsiniz. Bu sayede sizler ingilizce iş görüşmesi soru ve cevapları konusunda sizlere uygulamalar ile sunumlar yaparak gerekli alıştırmalar yapılmaktadır. Bu sayede hem kendinize gelecek güven duygusundan ve hem de bilginiz bakımından olumlu görüşmeler olacaktır. Yapılan yabancı iş görüşmeleri sayesinde telefon üzerinde gerçekleşme olduğunda zor bir hal olacaktır. Başlıca sebepleri arasında telefon ses kalitesi, gerekse ingilizce telaffuzlardaki eksiklikler ve özgün yetersizliklerinden dolayı birçok noktada hem yanlış anlaşılmalar hem görsel olarak görüşmeler yoktur. Bu bakımdan dolayı yabancı iş görüşmelerinden mutlaka birebir görüşmelerin yapılması gerekmektedir.

İngilizce iş görüşmelerinden eğer ki telefon görüşmeleri yapılacaksa firmamız tarafından sizlere bu konu hakkında bilgilendirmeler yapılacaktır. www.ingilizceisgorusmesi.com sitemiz üzerinden bizlere ulaşarak hizmet alabilirsiniz. Düzenli olarak izlediğiniz ingilizce derslerle beraber bu sorunun üstesinden gelebileceksiniz. Kurumsal olan firmamız sizlere ingilizce iş görüşmeleri konusunda uygun ödeme seçenekleri sunmakla beraber %100 öğretme garantisi de sunmaktadır.