2013'ün güneş gözlüklerini binlerce model seçeneği ve en uygun fiyat garantisine ek olarak 15 Mayıs tarihine kadar Anneler Günü'ne özel kampanya sayesinde 20 TL ek indirimle saatinadresi.com'dan alabileceksiniz.

Ekstra indirim!

Saatinadresi.com’dan Anneler gününe özel 15 Mayıs'a kadar geçerli tüm güneş gözlüklerinde binlerce model seçeneği, % 70'e varan indirimler ve en uygun fiyat garantisine ek olarak ekstra 20 TL indirim sağlayan kuponunuzu aşağıdan öğrenebilir hemen siteyi ziyaret edebilirsiniz: www.saatinadresi.com



Saatinadresi.com dünyaca ünlü birçok güneş gözlüğü markasının internetteki yetkili bayiliğini yapmakta.

Bayiliğini yaptığı güneş gözlüğü markalarından bazıları Ray-Ban, Vogue, Burberry, Prada, Persol, Diesel, Guess, Ralph

Binlerce güneş gözlüğünün bulunduğu internet sitesinde tarzınıza uygun istediğiniz modeli hemen bulabilirsiniz.

Her modelin birden farklı renk seçeneklerine göz attıktan sonra sipariş vermeniz mümkün.

Ayrıca polarize camlı güneş gözlükleri, degrade camlı güneş gözlükleri, antirefle camlı güneş gözlükleri gibi cam seçeneğine göre de tercih yapabilirsiniz.

Bu sene de Ray-Ban Wayfarer, Ray-Ban Aviator gibi klasik güneş gözlükleri modası devam ediyor.

40 seneden beri üretilen Wayfarer güneş gözlüğü modellerinin yeni renkleri de saatinadresi.com'da. Sarı, mavi, yeşil, beyaz renkli Ray-ban Wayfarer güneş gözlükleri capcanlı renkleri ile sizleri bekliyor.

2007 yılında kurulan saatinadresi.com Işık Optik Saat firmasının resmi internet sitesi. 20 senedir saat ve güneş gözlüğü sektöründe faaliyet gösteren firma kuruluşundan günümüze %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir felsefeyi benimsiyor.

İnternet sitesinde satılan tüm ürünler ücretsiz kargo ile adresine gönderilmekte. Ayrıca ürün beğenilmediği takdirde değişim, iade şansınız da bulunmakta. İade edilen ürünün geri ödemesi 1 hafta gibi çok kısa bir sürede müşteriye yapılmakta.

Saatinadresi.com'da satılan tüm ürünler gerçek stoklu. Firmanın fiziki mağazası, internet ofisi ve stoklarının yer aldığı bir deposu bulunmakta.

Herhangi bir güneş gözlüğü siparişinizde ürün depodan ya da mağaza stoklarından süper hızlı bir şekilde adresinize gönderiliyor. Siparişin elinize ulaşma süresi en geç 2 iş günü. Bu süreç zarfında siparişinizin durumu ile ilgili tüm adımlar mail olarak size gönderilmekte.

Müşteriler internet sitelerinden güneş gözlüğü almadan önce garanti, orijinallik gibi konularda endişelere kapılmakta. İnternet sitelerinde %100 orjinal, garantili ürün gibi açıklamaların olmasına rağmen güneş gözlüğü müşteriye ulaştığında distribütör firmanın düzenlemiş olduğu garanti belgesi haricinde bir garanti belgesi ile karşılaşırlar. Saatinadresi.com'da ise satılan tüm güneş gözlükleri Türkiye distribütörü garantilidir. Güneş gözlüklerinin garantisi Türkiye'nin her ilinde geçerlidir. Siparişinizle birlikte ayrıca garanti kartları, fatura ve güneş gözlüğü saklama kutusu da gönderilmekte.



Ekstra indirim!

Saatinadresi.com’dan Anneler gününe özel 15 Mayıs'a kadar geçerli tüm güneş gözlüklerinde binlerce model seçeneği, % 70'e varan indirimler ve en uygun fiyat garantisine ek olarak ekstra 20 TL indirim sağlayan kuponunuzu aşağıdan öğrenebilir hemen siteyi ziyaret edebilirsiniz: www.saatinadresi.com