Estetik operasyonları temel olarak sizi daha güzel yapmaya değil, güzelliğinizi ortaya çıkarmak için yapılan işlemlerdir. Estetik cerrahları içerisinde güzelliğe bakış açılarındaki farklılık her zaman olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bu nedenle aklınızda var olan güzellik kriterlerini operasyon ile gerçekleştirecek cerrahın düşündükleri ile örtüşmesi çok önemlidir.

Meme büyütme operasyonunu çok eski bir tarihe dayanmasa da, uygulanmaya başladığı tarihten bu yana oldukça başarılı bir operasyon haline gelmiştir. Özellikle de komplikasyon riski düşük olan meme büyütme operasyonu günümüzde bir çok bayanın tercih ettiği estetik operasyonlar arasındadır.

Meme küçültme ameliyatına göğüslerin büyük olması çoğunlukla gelişim evresine dayanan bir durum olarak görülmektedir. Bu durum artık rahatsızlık veren bir olgu haline geldiğinde meme küçültme operasyonları devreye girmektedir.

Karın ön duvarında aşırı kilo alıp verme ya da doğumlar sonrasında oluşan ciltteki sarkıklık ve yağlanmayı gidermeye yönelik yapılan ameliyat, karın germe ameliyatıdır. Bu durum artık rahatsızlık veren bir olgu haline geldiğinde karın germe operasyonları devreye girmektedir. ( Advertorial / Yanıtım Yazısı )