Bilişimde kiralama sektörü, kısa vadeli teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla oluştu ve kısa sürede gelişti.

Bilişim kiralama
sektörü günümüzde,  masaüstü bilgisayarlardan dizüstü bilgisayarlara; tablet bilgisayarlardan yazıcılara ihtiyaç duyulabilecek tüm donanım, yazılım ve network gereksinimlerini karşılayabilmekte.

Ülkemizde yeterince bilinmeyen bu sektör, belirtilen ihtiyaçların karşılanmasında önemli bir eksikliği gidermeye çalışmakta.

Özellikle son yıllarda kongre ve etkinlik sektörünün gelişmesi ile önemi daha da artan bilişim kiralama sektörü, birçok projede,  personel ihtiyacını, büyük yatırımlar ve depolama gereksinimini ortadan kaldıran çözümler sunmakta, zaman ve enerji kaybını engellemekte.

Kiralama hizmeti için yapılan harcamanın tamamının gider olarak kaydedilebilmesi önemli bir mali avantaj sunmakta; donanım edinimi, tamir- bakım, lisanslama ve güncelleme gibi ek maliyet kalemleri de ortadan kalkmakta.  

Mali açıdan dört yıl gibi (sektördeki gelişim hızı göz önüne alındığında) oldukça uzun bir zamana yayılan amortisman ayırma süreleri kiralamanın önemini daha da artırmakta.  

BİLİŞİM KİRALAMA VE AĞ HİZMETLERİ

Kiralama sektörüne duyulan ihtiyacın büyüklüğü,  şirketlerin kiralama hizmeti ile elde edeceği mali tasarruf ile enerji ve zaman tasarrufu dikkate alınarak kurulmuş ve ilk yılını geride bırakmış olan “Pi TEKNİK Bilişim Kiralama ve Ağ Hizmetleri”, geride bıraktığı dönem içinde hızlı ve istikrarlı bir büyüme eğrisi çizdi.

Pi TEKNİK, müşteri portföyünü ve ürün gamını genişleten, büyük çaplı uluslararası organizasyonlara hizmet verebilecek öz kaynağa ulaştı.

2012 yılı ve 2013 yılı ilk çeyreğinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da değişen nitelik ve büyüklükteki çok sayıda organizasyonda hizmet vermiş olan Pi TEKNİK, sektörün içinden gelen profesyonel teknik kadrosu ve sektör ihtiyaçlarını bilmenin yarattığı hassasiyetle hizmetlerini sürdürmekte.

Masaüstü- dizüstü ve tablet bilgisayarlar, ihtiyaca uygun yeterlilikte farklı fonksiyonlu yazıcılar, plazma ve sektörün ihtiyaç duyabileceği diğer teknik donanımı hızlı ve ucuz karşılama, yazılım ve network hizmetlerinde fark yaratma iddiası ve idealiyle büyümeye devam etmekte.
( Adevertorial / Tanıtım Haberi )

www.piteknik.net

Laptop kiralama, bilgisayar kiralama, yazıcı kiralama, plazma kiralama, dokunmatik ekran kiralama, tablet kiralama