Nakliyat firmaları arasından sıyrılıp farkını ortaya koymayı başaran firmamız aracılığı ile evden eve nakliyat hizmetleri sunuyor ve kampanyalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sürekli olarak artırmayı hedefliyoruz. Ankara evden eve nakliyat firmaları arasında en iyi firmalardan bir tanesi olmak kolay değil çünkü bu sektörde çok fazla rakibimiz olduğunu biliyoruz ve buna göre çalışmalarımızı daha kaliteli hale getirmek için çaba gösteriyoruz. Nakliyat işlemlerinde herhangi bir sorun meydana gelirse tüm sorumluluğunuz bizlere ait olduğunu belirtmek isteriz çünkü insanlar bu konuda güven problemi yaşayabiliyor ve bu sorunun cevabını merak ediyorlar. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık hiç kimse taşınma işlemlerini bireysel olarak yapmıyor ya da küçük araçlar ile günlerce taşınma zahmetine katlanmıyor. Evden eve nakliyat sayesinde artık taşınma hizmetleri çok daha kolay bir şekilde insanlara sunuluyor ve firmamız aracılığı ile garantili bir şekilde eşyalarınız ilgili adreslere taşınıyor. Sorunsuz bir şekilde hizmet almak için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilir ve gerekli işlemleri başlatmamız için bizlere yardımcı olabilirsiniz.

  • Taşınma işlemi öncesinde gerekli anlaşmayı yapmadan eşyalarınız kontrol edilir ve sizlerin talebi doğrultusunda gerekli fiyat verilir. Eşyalarınızın ağırlığına ve sayısına göre piyasanın çok altında bir hesaplama yapılır ve sizlere sunulur.
  • Sökülmesi gereken ya da ayrılması gereken eşyalarınız ile özel olarak ilgileniyoruz ve sorun olmaması için gerekli kaplama işlemini folyo ya da naylon poşetler ile gerçekleştiriyoruz eğer kırılacak eşyalar varsa kaliteli kartonlar ile bu eşyalarınızı koruma altına alıyoruz.
  • Buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon gibi beyaz eşya ve elektronik eşyalarınız kartonlarda tutulur ve taşıma sırasında zarar görmemesi için özel malzemeler ile en iyi şekilde sarılarak taşıma işlemi yapılır.
  • Adreslerinize ulaştırılan eşyalar arasında yeniden monte edilecek ve tarafımızdan sökülmüş ürünler varsa bu işlemi de bizler yapıyoruz ve taşınma zahmetinden kurtulmanızı en iyi şekilde sağlıyoruz. Temizlik konusunda da çalışanlarımız sizlere hizmet veriyor ve ürünleri bıraktıktan sonra tarafımızca temizlik yapılıyor…

Nakliyat firmamızdan hizmet alan müşterilerimiz verdiğimiz hizmetlerden oldukça memnun ve kısa sürede yapılan işlemler nedeniyle insanlar bizleri tercih etmeye devam ediyorlar. Ankara’da ikamet ediyor ve yeni bir adrese taşınıyorsanız iletişim numaralarımızdan bizlere kolayca ulaşabilir ve hizmet alabilirsiniz. Nakliyat sektöründe 1 numara olan firmamız sayesinde taşınma işlemleri oldukça zahmetsiz ve oldukça kısa sürelerde sizlere sunuluyor. Eşyalarınızın başına herhangi bir şey geldiği takdirde tüm sorumluluğu alıyor ve gerekli ödemeyi sizlere yapıyoruz. Kaliteli koruma ürünlerimiz sayesinde yıllardır bu tarz bir sorun ile karşılaşmadık ancak olabilitesi yüksek bir durum olduğu için güvenlik önlemi olarak eşyalarınızı garanti altına alıyoruz.

Evden eve nakliyat hizmetlerimizde gerekli indirimler ve ödeme seçenekleri sizlere sunuluyor. Bazı dönemlerde yapılan kampanyalar sayesinde müşterilerimize daha uygun fiyatlar sunuyoruz ve bu sayede daha fazla insana hizmet vermeyi hedefliyoruz. Kaliteden ve dürüst hizmetten yana ödün vermeyen firmamız taşınma işlemlerinde sizlere en iyi şekilde yardımcı oluyor ve sizi hiçbir şekilde zahmete sokmayarak sorunsuz bir taşınma sağlıyor. Büyük ve geniş araçlarımız sayesinde defalarca gidip gelmek yerine 2 ya da 3 sefer ile eşyalarınızı taşıyoruz. Nakliyat hizmetlerimiz sayesinde Ankara’nın neresinde olursanız olun en kısa sürede eşya taşıma işlemleriniz kısa sürede gerçekleştiriyor ve yeni evinizi sorunsuz bir şekilde sizlere teslim ediyoruz. (Advertorial / Tanıtım Yazısı)